Home LIFE & SHENANIGANS Tuesday Shenanigans

Tuesday Shenanigans

29/03/2016

IMG_4392

IMG_4370

IMG_4381

IMG_4391

IMG_4420

IMG_4403

Så detta är vad jag och Ida hade för oss förra Tisdagen! Jag har länge velat gjort en mening på höften men ville hålla det ganska litet och diskret eftersom jag redan har en stor text på ryggen, så nöjd med resultatet! Ida la sig under nålen för en spontanare efter mig. Nu väntar jag bara på att det ska läka, smörjer hela tiden och kan inte klia mig där heller..
Såklart så kliar det extra mycket haha, placebo in my heart. Gjorde det på Queens Tattoo i Gävle!

 

/translation
This is what me and Ida was up to last Tuesday! A new tattoo on the hip, Check!
I’ve really wanted to do a short sentence there for a long time, keeping it small and kinda discreet
since I already have a big text on my back. So happy with the result! And no, it didn’t hurt.

You may also like

Leave a Comment