Home BEAUTY LASH LOVE

LASH LOVE

23/02/2017

2015-11-28-13-06

2015-11-28-13-06

Lash love! This brand is one of my favorites!!

Alright Friends, I have this green/teal/black sequin dress I found in a vintage shop – it’s absolutely awesome – and it’s what I will wear for one of my friends birthday’s that coming up end of next month. Since it’s very shiny and a bit over the top, a natural makeup l would fit nicely. Maybe just add a hint of nude shimmer or glitter on the eyelid and a pink-ish lipstick to go with, all set go!

BUT accidentally I stumbled across a super pretty, long sleeved, berry colored dress instead! It’s not ‘HEYAAH I’M IN YOUR FACE’ haha.. like the sequin one is, so even though I do love a natural face with big lashes I might be going for a more bold party party look to liven up the entire outfit. We’ll see.. What do you guys think? Natural or bold?

Much love,
xx


/Swe
Okej vänner, Jag har en grön/blå/svart paljettklänning som jag hittade i en Vintage Shop utomlands – den är sjukt frän & har stora paljetter sydda på ett visst sätt.. Ser ut som fiskfjäll nästan – och exakt vad jag vill ha på mig när en kompis fyller år i slutet av nästa månad. Eftersom den är ganska over the top känns ett neutralt ansikte som ett bra val för mig. Bara en hint av lite nude shimmer på ögonlocken skulle räcka tillsammans med ett pink-ish lättstift. Redo!

MEN så har jag köpt en annan klänning nu i efterhand, en långärmad, röd/rosa. Den är inte lika in your face som den andra klänningen är och då kanske jag ska köra en ordentlig skuggning och mörare läppstift. Vad tycker ni?Natural eller bold?

Pussar,
xx

You may also like

1 comment

sara 24/02/2017 at 12:16

I wish I could have natural lashes like this

http://7-sevendays.blogspot.gr/

Reply

Leave a Comment