Home OUTFITS PENT UP

PENT UP

27/02/2017


Holla Friends! How are you? To be honest I’m still kinda hungover from this past weekend.. haha..

Outfit is from this past Saturday. I was wearing my new hoodie from The Ragged Priest which is one of my favourite brands and has been for the longest time. All their stuff is to good to be true!

 When I go to get dressed every day I struggle to mix a bit of colour into my outfits, is this just me?! All I own is black. For the past year when I have gone shopping I’ve forced myself to buy clothes with colour. It’s not that I don’t like it, I just always circle back to black. It’s my happy colour haha! Just to name a few of my favourites: black, dark black, faded black, patent plack, pitch black, pastel black and light black. 

Much love, 
xx


/Swe
Holla Friends! Hur mår ni, mondagströtta? Helt ärligt så är jag fortfarande bakis från i helgen.. haha.. Det blev tungt.

Outfiten är från i lördags. Hade min nya hoodie från The Ragged Priest som är ett av mina favorit märken och har varit det väldigt länge.

När jag ska klä mig varje morgon så är det så svårt för mig att blanda in lite färg i mina outfits. Kanske för att jag bara köper svarta kläder.. yas. Det senaste året har jag tvingat mig själv att köpa mer färgglada kläder, jag tycker inte det är fult men faller alltid tillbaka i gamla vanor och väljer svart. Det är ju min favoritfärg! Och för att nämna några få: svart, mattsvart, patent svart, kålsvart, pastelsvart och ljussvart. 

Pussar
xx

Hoodie – The Ragged Priest | Jeans – Zara | Heels – Jeffrey Campbell

PLAVTINUM, Tarro – Champagne & Sunshine

You may also like

6 comments

Ana 27/02/2017 at 20:40

N I C E ! Love this babe 🙂

Reply
Tilda Barkselius 27/02/2017 at 21:03

Guud så snyggt!

Reply
Sofia 27/02/2017 at 22:46

Var kommer solbrillorna ifrån?!?!

Reply
Malin 02/03/2017 at 17:19

Så jävla snyyyg

Reply
Mari 06/03/2017 at 10:24

Love your hoodie!! Where’s it from?

Reply
sara 06/03/2017 at 14:28

Love the colour of the glasses

http://7-sevendays.blogspot.it/

Reply

Leave a Comment