Home BEAUTY CLASSY(ISH)

CLASSY(ISH)

06/03/2017

img_1279

Hellooo Friends! How you’ve been? I have had quite a long but good week. Worked 6 days
in a row as usual (and kinda went out this weekend) so today is my first day off, finally!

Makeup is from last weeks dinner date! I went for a smokey brown and purple lips. Kylie’s lipsticks really is a lifesaver while eating since it doesn’t come off, at all. I didn’t even have to fill it in afterwards, YAY. This makeup combo has been my ‘to go to’ makeup pretty much this entire winter but now I looking forward to spring so I can play around with pastel eyeshadows, pinks and shimmery lips.

Also, I received some pretty amazing lashes in collaboration with Duff Lashes last week. Keep a lookout this week for photos and a review. 

Much Love, 
xx


/Swe
Hellooo Friends! Hur är det med er? Jag har haft en lång vecka på jobbet, 6 dagar i rad men idag är jag äntligen
ledig och det är så efterlängtat! Borde ju sovit tidigt när man jobbar men råkade gå ut, ett par gånger.. hehe

Mitt makeup är från förra veckans dinner date. Älskar Kylie’s läppstift eftersom de verkligen sitter kvar när jag målat på det, behövde inte ens fylla i kanterna efter jag ätit, YAY. Jag använde mig i vanlig ordning av bruna toner kring ögonen, det har varit mitt ‘to go to’ smink hela vinter men nu längtar jag efter vår så jag får använde pastel färger, shimmrande läppar.

Also, jag fick hem 4 set av helt fantastiska fransar i sammarbete med Duff Lashes förra veckan. Håll utkik denna vecka för bilder och en recension.

Pussar
xx 

EYES & BROWS /
Microshadow Trio from Make up store – Awesome
Lashes, House of lashes – Siren
Liquid eyeliener – Make up store
Lumene brow shadow – Medium brown

LIPS /
Lip pencil Makeup store – Russian bordeaux 
Kylie cosmetics liquid lipstick – Posie K

You may also like

1 comment

Ana 09/03/2017 at 09:01

LOOOVE !

Reply

Leave a Comment