Home BEAUTY V A M P

V A M P

09/03/2017


8432254640
Good morning babes! It’s already Thursday and I’m getting some major weekend vibes! Tomorrow I’m working until 3 pm and then I’m off for the entire weekend, how nice!? On Saturday we’re going dancing *YAS* and I’m actually going to have time so I can do my makeup exactly how I want it! Usually I finish work when everybody else start’s pre drinks and I gotta rush through it. Haha yes, we got to be happy about the small thing in life, like having the time to do makeup (;

Another thing I’m happy about is these lashes! I men look at them! I received these and 3 other pairs in a collaboration with Duff Lashes last week. The set I’m wearing in these photos is called ‘So Kylie’ they are included in the Premium 3D Faux Mink collection and yes, they’re my favourite by far. What I love about these is that they are s fluffy. The lashes is attached ni different angles if you know what i mean, so they’re not going in a straight line creating a much fuller and bold look.
I really do recommend these and I will be wearing them on Saturday night as well!


/Swe
Godmorgon babes! Att det redan är torsdag? Känns som veckan bara flugit iväg och jag längtar efter helgen! Imorgon jobbar jag bara till kl 15.00 sedan är jag ledig hela helgen, hur nice?! På lördag ska vi ut och dansa *YAS*  och jag kommer för första gången på länge ha tid att sminka mig precis hur jag vill. I vanliga fall slutar jag när alla andra är påväg till restaurangen/förfesten och jag får i princip lägga ut allt smink jag har framför spegeln och sedan skalla bordet.. haha nejdå. Men har aldrig tid att få det fint. Man ska vara glad åt de små sakerna i livet, som att få tid till smink (;

En annan sak jag är glad åt är dessa fransar! I mean kolla bilderna! Hur fina? Jag mottog dem förra veckan i ett sammarbete från Duff Lashes. Settet jag har på mig heter ‘So kylie’ ingår i Premium 3D Faux Mink kollektionen och ja, de är mina favoriter by far. Det jag älskar med dem är att de är så fluffiga. Fransarna är fästa båda uppåt och neråt vilket gör att de blir med fylliga och ger en wow effekt. Jag kan verkligen rekommendera dessa och jag tänker absolut ha dem på lördag igen!

 EYES & BROWS /
Lumene brow shadow – Medium brown
Makeupstore eyedust – Noir
Makeupstore microshadow – Bold
Lyko.se Glitter powder – Aden glitter powder 004

LIPS /
Huda beauty liquid matte lipstick – Famous

You may also like

8 comments

Ana 09/03/2017 at 10:16

YES LADY!!! Hot

Reply
sara 09/03/2017 at 12:17

u did amazingly your eyes!!!!

http://7-sevendays.blogspot.it/

Reply
Johanna E 09/03/2017 at 12:35

Gud va fint!? önskar jag kunde sminka mig så!

Reply
Linda 11/03/2017 at 21:30

wow!!!

Reply
GABSY 14/03/2017 at 20:57

UUHHHHHH FINA FRANSARRR

Reply
Emma @ Beauty Boulevard 06/04/2017 at 10:53

Så himla snyggt!

Reply
Michelle 06/05/2017 at 22:13

Vad duktig du är på att sminka! Vill också vara så bra!

Reply
johanna 11/11/2017 at 16:23

Snyggt!

Reply

Leave a Comment